AVL Yacht- en Electro Service

AVL heeft al veel ervaring in de nieuwste Hybride technieken

De auto-industrie gebruikt de hybride techniek graag in combinatie Een (accu)elektrische -en een(diesel) aandrijving om vooruit te komen.

In schepen zouden we ook graag gebruik maken van dezelfde eenvoudige techniek. Maar we hebben ook electra nodig voor koken enz. Daarom kiezen we voor een veel betere combinatie. Een accu pakket met een zelfdenkende permanent magneet generator. (klein in afmetingen en licht in gewicht). Deze kan automatisch het accu pakket laden, levert ook nog eens automatisch de stroom aan boord voor b.v. koken, wasmachine, licht, pompen, tv , navigatie enz.

We varen elektrisch op het accupakket, of direct op de generator

Het is zelfs mogelijk om alleen op electra te varen op een door ons berekend accupakket. Want wie wil nou nog een herrie makende, trillende, stinkende en rokende diesel ??? gebruiken in grachten of natuurgebieden … “GRATIS” … u heeft geen kosten meer voor onderhoud, service- en winterbeurten , die zijn er namelijk niet !!!

Het zelfde hybride systeem is natuurlijk ook toe te passen voor de levering van energie in een woonark, camper of uw zomer huis, daar waar geen elektrakabel aanwezig is. Passen we ook nog eens zonnepanelen toe, dan hebben we een kompleet Off-grid systeem.

Dit jaar geeft AVL jachten al 26 jaar de stroom mee

John +31 653 202 367  info@avl-yacht.nl  +31 622 44 33 01 Peter

Hybride

ONJ770 Hybride

Hybride

Essence 33 elektrische voorstuwing

Hybride

Compleet off grid systeem

Hybride

Elektrisch varen

Hybride

Energy opslag  2 volt batt

Hybride

Zonnepanelen

Hybride

Zelf denkende generator

Hybride

Energy opslag in  Lithium-Ion batt.

Hybride

Elektrische voortstuwing